Democracia e educación: Santiago de Compostela: Universidade de Santiago de Compostela/ Fundación BBVA, 2016, 553 pp. ISBN: 978-84-1653-373-2 (Sarmiento. Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, 2019)
Recensión do libro: DEWEY, John (2016): Democracia e educación. Prólogo de Antón Costa Rico; tradución de Manuel F. Vieites García.