(untitled) (Sarmiento. Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, 2020)
Recensión do profesor Luis Alberto Marques Alves sobre o libro do que é autor Leandro Ávila e que se titula O Liceu Nacional de Angra do Heroísmo nas décadas finais da Monarquia (1880 a 1910): Percurso de uma instituição liceal insular, que recolle a historia da institución nos derradeiros anos do século XIX e a primeira década do XX.