(untitled) (Sarmiento. Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, 2019)
Recensión do libro: DEWEY, John (2016): Democracia e educación. Prólogo de Antón Costa Rico; tradución de Manuel F. Vieites García.