(untitled) (Revista Galega de Filoloxía, 2018)
Recensión: Ramón Mariño Paz / Xavier Varela Barreiro (eds.), A lingua galega no solpor medieval, Santiago de Compostela, Consello da Cultura Galega, 2016, 194 páxinas.